soheillsadeghi1372 soheillsadeghi1372 .

soheillsadeghi1372

۱۰ مزيت قصه گويي براي كودكان؛ نكات مهمي كه بايد بدانيد

اين روزها پدر و مادرها به‌جاي خواندن و تعريف كردن داستان، ترجيح مي‌دهند كودك‌شان را با تماشاي كارتون موردعلاقه‌شان بخوابانند. قصه‌گويي كه از لذت‌هاي سادهٔ دوران كودكي است، مزيت‌هاي بسياري به همراه دارد. پدر و مادرها بايد هر شب، زماني را صرف قصه‌گويي براي بچه‌ها كنند.

خواندن كتاب داستان با صداي بلند اصلا كار سختي نيست. اگر وقت كافي نداريد، مي‌توانيد يكي از داستان‌هايي را كه بلديد تعريف كنيد، خاطره‌اي از روزهاي كودكي خودتان بگوييد يا متني را از روي گوشي همراه‌تان بخوانيد. مزيت‌هاي قصه‌گويي، به‌ويژه براي خردسالان، كودكان پيش‌دبستاني و دبستاني‌ها بي‌شمارند.

۱۰ مزيت قصه‌گويي براي كودكان

قصه‌گويي براي كودكان

۱. پايه‌ريزي ارزش‌هاي دروني

كودكان در سراسر دنيا عاشق داستان هستند. آنها دوست دارند از شخصيت‌هاي موردعلاقه‌شان بشنوند و گاهي هم از آنها تقليد مي‌كنند. با تعريف كردن داستان‌هايي با پيام‌هاي معنادار، بي‌ترديد ارزش‌هايي مانند دانايي، روراستي، شجاعت و … در سن پايين در آنها ريشه مي‌گيرند.

۲. نشان دادن ريشه‌ها و ويژگي‌هاي فرهنگي

با تعريف داستان‌هاي رايج براي كودكان يا خاطراتي از كودكي خودتان، بچه‌ها با آداب و سنت‌هاي گوناگون خانوادگي و اجتماعي آشنا مي‌شوند. تعريف داستان‌هايي دربارهٔ افراد مختلف فاميل، آنها را با پيشينهٔ خانوادگي و نسب‌شان آشنا مي‌كند.

۳. تقويت مهارت زباني كودك

خواندن داستان با صداي بلند، كودك را با زبان، واژه‌ها و عبارت‌هاي جديد آشنا مي‌كند. اين روشي كارآمد براي آموزش كلمات تازه و چگونگي تلفظ عبارت‌هاست.

۴. تقويت‌ مهارت شنيداري كودك

بيشتر بچه‌ها نمي‌توانند براي مدت طولاني بر موضوعي خاص تمركز كنند. همچنين معمولا به حرف زدن بيشتر از گوش دادن علاقه دارند. قصه‌گويي نه‌تنها توانايي تمركز كودك را تقويت مي‌كند بلكه آنها را مشتاق شنيدن و فهميدن مي‌كند.

۵. تقويت خلاقيت و خيال‌پردازي كودك

گوش دادن به داستان باعث مي‌شود به‌جاي تماشاي تصاوير در ابزار‌هاي ديداري، شخصيت‌هاي داستان، مكان‌ها، جريان داستان و … را در خيالش مجسم كند. گوش دادن به داستان همچنين خلاقيت و خيال‌پردازي كودك را تقويت و او را نسبت به  ايده‌ها و انديشه‌هاي متنوع پذيراتر مي‌كند.


حتما بخوانيد: ۱۰ بازي فوق‌العاده براي رشد مهارت‌هاي ذهني و جسمي كودكان


۶. تقويت حافظهٔ كودك

با استفاده از برخي ترفندها، مي‌توانيد از قصه‌گويي براي تقويت حافظهٔ كودك‌تان بهره بگيريد. پس از قصه‌گويي، مي‌توانيد از كودك‌تان بخواهيد قصه را با زبان خودش تعريف كند يا به نكته‌هاي خاص يا ويژگي‌هاي شخصيت‌ها اشاره كند. اين كار هم حافظهٔ كودك را تقويت مي‌كند و هم توانايي تمركز او را افزايش مي‌دهد.

۷. گسترش ديد كودك

كودكان به‌سادگي امكان رويارويي با فرهنگ‌ها و شرايط اجتماعي كشورهاي مختلف دنيا را ندارند. با قصه‌گويي براي كودكان، آنها را با مكان‌ها و فرهنگ‌هاي گوناگون سراسر جهان آشنا مي‌كنيد. سعي كنيد قصه‌هاي متنوعي از كشورها و فرهنگ‌هاي متفاوت براي كودكان بخوانيد تا ديد و درك آنها را گسترده‌تر كنيد.

۸. كمك به يادگيري تحصيلي

قصه‌گويي، بنياني براي يادگيري و آموزش رسمي است. كودكان بسياري با تكرار و بدون درك موضوعي خاص، آن را فرا مي‌گيرند. قصه‌گويي به‌شكل پيوسته و تكرارشونده، به كودك كمك مي‌كند درك بهتري از آنچه مي‌خواند يا مي‌شنود پيدا كند و هم‌زمان لذت ببرد. گاهي وقت‌ها آموزش مفاهيم درسي به‌وسيلهٔ داستاني جذاب (براي مثال موضوع كسل‌كنندهٔ تاريخي كه در قالب داستاني هيجان‌انگيز بيان مي‌شود) فراگيري را ساده‌تر و كنجكاوي را تقويت مي‌كند.

۹. تقويت مهارت‌هاي ارتباطي

گاهي كودكان با وجود اينكه لبريز از حس كنجكاوي هستند، براي پرسيدن ترديد دارند! قصه‌ كودكانه گويي به كودك در فراگيري هنر طرح پرسش‌هاي درست، كمك مي‌كند. همچنين به آنها نشان مي‌دهد چطور مكالمه‌ كنند و اعتماد به نفس آنها را تقويت مي‌كند. خواندن و شنيدن داستان كودكانه به‌شكلي تكرارشونده، توانايي سخنوري كودكان را بهبود مي‌بخشد.

۱۰. كمك به رويارويي با موقعيت‌هاي دشوار

بيشتر وقت‌ها موقعيت‌هاي دشوار، كودكان را گيج و سردرگم مي‌كند. داستان‌هايي با موضوع آدم‌هايي كه در موقعيت‌هاي دشوار قرار مي‌گيرند، به كودك كمك مي‌كند درك بهتري از چنين موقعيت‌هايي پيدا كند. بهتر است براي كودكان داستان‌هايي تعريف كنيد كه نشان مي‌دهند رنج و سختي هم مانند شادي و خوشي، بخشي از زندگي هستند. داستان‌هاي مناسب به كودكان كمك مي‌كنند با موقعيت‌هاي گوناگون و به‌طور كلي زندگي، بهتر روبه‌رو شوند.

روش‌ درست قصه‌گويي

روش درست داستان گويي براي كودكان

همان‌قدر كه قصه‌گويي براي كودكان مهم است، انتخاب روش درست قصه‌گويي نيز اهميت دارد. نكاتي كه در ادامه مي‌خوانيد به شما كمك مي‌كنند به روش درست براي كودكان قصه بگوييد.

۱. بلندي قصه

قصه نبايد خيلي بلند يا خيلي كوتاه باشد. داستان كودكان خيلي كوتاه ممكن است امكان انتقال پيام درست را نداشته باشد. در سوي مقابل، داستان خيلي بلند ممكن است كودك را كسل كند. با در نظر گرفتن سن و ديگر شرايط، دربارهٔ بلندي داستان تصميم بگيريد.

۲. محيط راحت و آسوده

فضايي راحت و آسوده را براي تعريف داستان فراهم كنيد. محيط و حس مناسب را براي خواندن يا تعريف كردن داستان خلق كنيد.

۳. مقدمهٔ مناسب

اگر خودتان داستان تعريف مي‌كنيد، براي كودك روشن كنيد كجا و از چه كسي آن را شنيده‌ايد. براي او توضيح بدهيد كه چطور شنيدن اين داستان به شما كمك كرده است و چطور مي‌تواند به او كمك كند. سعي كنيد از همان آغاز، توجه كودك را جلب كنيد.

۴. توصيف مناسب

هنگام تعريف داستان، از حركات مناسب دست، بدن و چهره غافل نشويد. مي‌توانيد با صداهاي متفاوت از زبان شخصيت‌هاي مختلف صحبت كنيد يا از كودك‌تان بخواهيد اين كار را انجام دهد تا جذابيت داستان را بيشتر كنيد.

۵. صحبت با صداي رسا اما به‌آهستگي

بايد به اندازهٔ كافي بلند اما شمرده و به‌آهستگي قصه را تعريف كنيد. صداي شما بايد همان حسِ‌ موجود در قصه را منتقل كند. متناسب با قصه، بلندي و لحن صدايتان را تغيير دهيد؛ در بخش‌هاي گوناگون و به تناسب موقعيت مكث كنيد.

۶. درگير كردن كودك با قصه

با به‌كارگيري عبارت‌هاي مختلف يا پرسيدن سؤال‌هايي مانند «مي‌دوني چطوريه؟» كودك را درگير قصه كنيد. همچنين مي‌توانيد از آنها بخواهيد دربارهٔ پيام داستان يا آنچه از آن فهميده‌اند، صحبت كنند.

 


حتما بخوانيد: تفكر خلاق در كودكان چطور پرورش مي‌يابد؟


 

توصيه‌هايي براي قصه‌گويي بهتر به كودكان

توصيه هايي براي قصه گويي براي كودكان

برخي فعاليت‌ها هنگام قصه‌گويي، به تقويت خلاقيت كودكان كمك مي‌كند. در اين فعاليت‌ها، معمولا ايده‌اي انتخاب و پرورده مي‌شود. در ادامه چند فعاليت جذاب براي بچه‌ها به شما پيشنهاد مي‌كنيم.

۱. قصه‌گويي همراه با عكس‌هاي خانوادگي

كودك‌تان را تشويق كنيد تا براي عكس‌هاي مختلف داستان‌هايي تعريف كنيد. براي نمونه، عكس روز تولد او يا عكسي از برف‌بازي خانوادگي براي داستان‌پردازي مناسب‌اند.

با انتخاب عكس‌هاي مختلف، به‌نوبت داستان عكسي را كه انتخاب كرده‌ايد، تعريف كنيد.

مي‌توانيد با انتخاب چند عكس از كودك‌تان بخواهيد، آنها را بر اساس ترتيب زماني مرتب كند.

عكسي از رويدادي خاص انتخاب كنيد و از دل‌بند‌تان بخواهيد با توجه به نشانه‌هاي موجود در عكس (لباس عروس، كيك، كلاه بوقي و …) داستاني براي آن تعريف كند.

كودك‌تان را تشويق كنيد تا چند عكس (۱۰ تا يا كمتر) را انتخاب، آنها را به ترتيب زماني مرتب كند و داستاني براي آنها بسازد. تماشاي اينكه آنها كدام عكس‌ها را انتخاب مي‌كنند و چه داستاني براي آنها مي‌سازند، دل‌پذير است.

۲. قصه‌گويي با نقش‌ و نگارها

اين كار جذابيت بي‌حدي به روند داستان‌نويسي مي‌افزايد. نقش و نگارها، ابزار شگفت‌انگيزي براي تحريك خلاقيت، تقويت به‌كارگيري مداد و قلم و افزايش خنده و لبخند هستند!

نخست بايد نقش‌هاي مختلفي گردآوري كنيد. نقش‌هايي از حيوانات، خودروها، گل و گياه و … به صفحه‌اي براي افزودن نقش‌ها به آن يا كاغذي براي نوشتن داستان روي آن نياز داريد.

مي‌توانيد كودك را تشويق كنيد نگاره‌هاي مختلف را با رنگ‌هاي گوناگون رنگ كند. همچنين مي‌توانيد از او بخواهيد نگاره‌هاي گوناگوني را انتخاب كند و براي آنها داستاني بسازد.

هنگام داستان‌نويسي مي‌توانيد اشتباهات آنها را اصلاح كنيد و واژه‌هاي جديد به آنها ياد بدهيد. اين كار بسيار سرگرم‌كننده است و جنبهٔ آموزشي قابل‌توجهي دارد.

خودتان باشيد

در پايان دوباره يادآوري مي‌كنم كه سبك قصه‌گويي شما اهميت بسياري دارد. روش قصه‌گويي شما نبايد براي كودك‌تان و حتي خود شما يكنواخت و خسته‌كننده باشد. شما هم مي‌توانيد از آنچه مي‌خوانيد لذت ببريد.

قصه‌گويي در رشد و پيشرفت كودكان نقش بسزايي دارد. كودك دل‌بندتان نبايد چنين فعاليت ساده اما به‌شدت مهمي را از دست بدهد. همين حالا به‌دنبال قصه‌اي مناسب براي زمان خواب كودك عزيزتان باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۴:۲۷ توسط:soheillsadeghi موضوع:

كتاب قصه كودكان، چگونه بايد باشد؟

انتخاب كتاب قصه كودكانه مناسب همواره از دغدغه هاي والدين بوده و هست، حالا اين پرسش ذهن پدر و مادرها را به خود مشغول كرده كه در بازار كتاب، چه كتابي براي فرزندانشان مناسب است.

انتخاب كتاب مناسب همواره از دغدغه هاي والدين بوده و هست، حالا اين پرسش ذهن پدر و مادرها را به خود مشغول كرده كه در بازار كتاب، چه كتابي براي فرزندانشان مناسب است.

در بازار انبوه كتاب، همه كتاب ها براي كودكان مناسب نيست و از اين رو دقت در انتخاب كتاب براي اين گروه سني لازم است.

كتابي كه يك كودك مي خواند بايد با گستره فكر و انديشه و نيز دنيا و تصورات او كاملا سازگار باشد. شيوه ي نگارش كلمات و جملات و اصطلاحات كتاب كودك بايد به گونه اي باشد كه كودك از آنها سر در بياورد و به عبارتي ديگر آنها را بفهمد. جذابيت و محبوبيت كتاب در نزد كودكان از اهميت ويژه اي برخوردار است.

 


كتابي كه براي كودكان نوشته مي شود بايد از نظر محتوا و تصاوير ظاهري جذب كننده باشد تا خواننده به مطالعه آن ترغيب شود.

كودكان معمولا كتاب هايي انتخاب مي كنند كه مصور و داراي جلد زيبايي باشند از اين رو كتابي كه چنين ويژگي هايي داشته باشد براي بچه ها بسيار محبوب است.

با اينحال مهمترين نكته اي كه كودكان را مي تواند به مطالعه تشويق و ترغيب كند مطالعه والدين در منزل و مكان هاي ديگر است. بچه هايي كه والدين آنها با صداي بلند برايشان كتاب مي خوانند، قدرت بيان بهتري دارند.

كتاب داستان كودكانه، كودك و نوجوان
كودكان و نوجوانان به عنوان سرمايه هاي عظيم و آينده سازان كشور هستند و به همين سبب ارايه كار و كتاب براي اين قشر از اهميت ويژه اي برخوردار است. پرداختن به كيفيت و كميت توليد آثار مطلوب نظر جوانان و كودكان در زمينه انتشار كتاب و خدمات فرهنگي به اين جماعت ، از جمله مسايلي است كه هرگز نبايد از آن غفلت كرد.

راهكارهاي اشتياق به مطالعه
تحقيقات نشان داده كه كودكان و نوجوانان در هر جامعه اي فعال ترين و علاقمند ترين خوانندگان به حساب آمده اما براي تداوم خواندن آنها ضمانتي وجود ندارد در اين ميان وظيفه بزرگسالان تنها به ايجاد اشتياق خواندن در كودكان و نوجوانان خلاصه نمي شود بلكه آنها بايد در جهت تداوم خواندن اين گروه هاي سني برنامه هاي موثر، پويا و منطبق با واقعيت ها پيش بيني كرده و گام به گام در اين برنامه ها همراه بوده تا عادت خواندن به مطالعه شكل گيرد.

كتاب هاي كودكان بايد جذاب، عميق و شيرين باشد و با تجربه ها، نيازها، علايق و توانايي هاي كودكان هماهنگ باشند و به كنجكاوي هاي خود انگيخته و آرمان هاي بلند پروازانه آنان پاسخ دهند. چنين كتاب هايي مي تواند به رشد و تعالي كودك كمك كند.

بااينحال در تدوين كتاب قصه هاي كودكانه براي كودكان بايد محتوا اثر با زندگي كودكان مرتبط بوده و از پيش داوري و كليشه هاي رايج به دور باشد و از سوي ديگر حس كنكجاوي آنان را برانگيزد.

در زمينه بستر سازي عادت به مطالعه در بين كودكان نيز؛ خانواده، مدرسه، كتابخانه هاي عمومي و ساير رسانه هاي جمعي نقش عمده اي دارند كه لازم است در اين زمينه تلاش كنند.

توجه به نياز كودك و نوجوان در اولويت
شاعر و نويسنده ادبيات كودك و نوجوان اظهاركرد: همانطور كه كشور از جمعيت جواني برخوردار است بايد دست اندركاران و اهل قلم در زمينه توليد و نشر كتاب با موضوعات مختلف نسبت به جمعيت كودك و نوجوان اهميت خاصي قايل شوند.

امير والامقام اظهاركرد: هفته كتاب و كتابخواني فرصتي اندك ولي اتفاقي مبارك از نظر اعلام طرح ها و توليدات كتاب در زمينه هاي مختلف از سوي دست اندركاران مي باشد ولي در مواقعه اي بخصوص در حوزه كودكان و نوجوانان شاهد گسترش توليد كتابهاي بي كيفيت در اين حوزه مي باشيم.

وي رعايت محتوا ، چاپ و تصويرسازي كتاب هاي كودك و نوجوان را امري مهم برشمرد كه متاسفانه طي سالهاي اخير از آن غفلت شده و از طرفي تعداد كتابهاي پرمحتوا با موضوعات و نيازهاي قشر نوجوان بسيار اندك شده است.

نويسنده كودك و نوجوان با اشاره به آثار تاليفي منتشر شده در سطح جامعه اظهار كرد: امسال طبق آمار ارايه شده كتابخانه ملي افزون بر 180 عنوان كتاب در زمينه كودكان و نوجوانان تاليف و انتشار يافته گفت: رشد كيفي و كمي كتاب در اين حوزه را به خوبي مي توان مشاهده كرد.

وي با بيان اينكه بازار خوبي براي توليد و نشر آثار وجود دارد، افزود: اغلب ناشران حوزه بزرگسال بعدازمدتي به حوزه كودك و نوجوان روي مي آورند چراكه كار در اين حوزه را راحت و سودآوري مي دانند و نياز به تخصص خاصي هم ندارد.

والامقام اظهاركرد: در حالي كه حوزه كودك و نوجوان بسيار حساس است و افرادي كه در اين حوزه كار مي كنند بايد شناخت بيشتري نسبت به روح و روان اين قشر، آثار توليد شده در جهان و موضوعات جذاب و مفيد براي بچه ها ، داشته باشند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۳ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۷:۳۰:۲۴ توسط:soheillsadeghi موضوع:

تعمير پرش آنتن گوشي اپل

تعمير پرش آنتن گوشي اپل با كيفيتي منحصربفرد در نمايندگي مجاز اپل صورت ميگيرد . كاربران آيفون ميتوانند چنانچه با افت عملكرد و عدم آنتن دهي مواجه شدند به مركز تعميرات اپل مراجعه كنند . با بيشتر شدن مصرف كنندگان و و پيشرفت صنعت توليد موبايل نياز به تعمير آن نيز امري بديهي و غيرقابل چشم پوشي است . در اين راستا اين مركز با بهره گيري از اساتيد مجرب و بكارگيري تجهيزات مدرن در كارگاههاي مجهز تمامي خدمات ريكاوري را به كاربران ارائه ميدهد .

تعمير پرش آنتن گوشي اپل مشكلي است كه اغلب كاربران آيفون با آن دست و پنجه نرم ميكنند . در اين مقاله سعي داريم به راههاي رفع اين مشكل بپردازيم . با ما همراه باشيد .

تعمير پرش آنتن گوشي اپل

تعمير پرش آنتن گوشي اپل هنگاميكه بصورت Searching  بروز كند دو حالت دارد . چنانچه مشكل نرم افزاري باشد با يك خاموش و روشن كردن و يا آپديت برطرف ميشود اما اگر مشكل سخت افزاري باشد با اين كار برطرف نميشود . براي اينكه متوجه شويد مشكل سخت افراري است يا خير بايد قسمت About در تنظيمات را چك كنيد . درصورتيكه در اين قسمت Modem Firmware مدل مودم نوشته شده باشد.

مشكل نرم افزاري است و با يكبار خاموش و روشن كردن احتمالا رفع ميگردد . اگر اين قسمت خالي باشد بيس باند گوشي پريده و بايد ic بيس باند تعويض شود. اين مشكل در گوشيهاي ۵ و ۵ به مراتب بيشتر ديده شده است . جهت تعمير پرش آنتن گوشي اپل بهتر است به يك تعميركار مراجعه كنيد.

تعمير پرش آنتن گوشي اپل – No Service

تعمير پرش آنتن گوشي اپل هنگاميكه به صورت No Service  باشد بدين منوال است : براي خارج كردن از حالت No Service راهكار خاصي وجود ندارد . كاربر تنها ميتواند با قرار دادن گوشي بر روي حالت Airplan Mode و خارج كردن از اين حالت دوباره آنتن را به گوشي خود برگرداند . چنانچه باز مشكل پابرجا بود مشكل سخت افزاري است. در مرحله بعدي تعمير پرش آنتن گوشي اپل ميتوانيد موبايل را به آيتونز كامپيوتر وصل كنيد و آن را خاموش و روشن كنيد.

نمايندگي اپل و واحد هاي تعميرات اپل

نمايندگي اپل ، واحد هاي تعميرات اپل را مجزا راه اندازي كرده است . به همين دليل كاربران براي رفع ايراد دستگاه بايد به واحد مرتبط مراجعه كنند . تعميركاران در هر واحد به ريكاوري يك دستگاه ميپردازند . همين امر موجب كيفيت عملكرد دستگاه و افزايش راندمان كار تكنسينها ميگردد . كارشناسان و تعميركاران اين مركز مسلط به تعمير تمامي محصولات اپل ميباشند .

اشكالات پيچيده اي كه در دستگاه بروز ميكند بايد توسط كارشناسان مجرب انجام شود . نمايندگي تعميرات اپل براي جذب مهندسين توانمند تمامي تلاش خود را انجام داده است . تعمير پرش آنتن گوشي اپل با راهكارهاي نوين علمي در مركز تعميرات اپل صورت ميگيرد .


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۶:۴۸ توسط:soheillsadeghi موضوع:

چطور به يك تعميركار حرفه اي تبديل شويم ؟

تعمير كار حرفه اي موبايل  

تعمير موبايل امروزه راهكاري جهت كسب درآمد بين تعميركاران شده است . اما اصول تعمير موبايل به يك دانش خاصي نياز دارد متاسفانه بخش عمده اي از تعميركاران موبايل نميتوانند به درستي تعمير موبايل را با دقت ومهارت خاصي انجام دهند.تعمير موبايل نياز به دانش خاصي دارد.جهت تعمير موبايل بايستي اصول الكترونيك را از پايه بدانيم . تعمير موبايل برخلاف تعميرات ساير دستگاهها نيازمند هوش بالا وصبوري فراوان در رفع ايرادات موبايل ميباشد.در تعمير موبايل يك اشتباه بايستي به تعويض كل برد يا قسمتي از برد منجر ميشود.
 اين كه كسي بخواهد خرابي هاي يك دستگاه الكترونيكي مانند كامپيوتر را به خوبي تشخيص دهد بايد در ابتدا اطلاعاتي در باره ي كار كرد آن داشته باشد و اين كه اصلا كاربرد وسيله مورد نظر چيست و چه انتظاراتي بايد از آن داشت.خب در زمان حال حاضر به دليل درگير شدن عموم مردم با فناوري هاي مختلف تقريبا هركسي كار كرد خيلي از ابزارهاي ساخته شده را مي دانند، ابزارهايي مانند تلفن ، رايانه ، دوربين ولي بحث تعميرات و عيب يابي يك سيستم الكترونيكي با مبحث شناخت و كاربري آن كاملا متفاوت است و يك تعمير كار با مسائل فني مانند چگونگي كار كرد دستگاه ، اجزاء سازنده دستگاه و يا عيب و ايرادات دستگاه مواجه است، در حالي كه كاربر فقط استفاده كننده از دستگاه است.مانند كاربران كامپيوتر و يا تلفن هاي همراه،خب ميدانيد كه يك كاربر هر يك از اين وسيله هاي نام برده الزاما تعمير كار آن نيست.
حال تعمير موبايل ميتواند شامل تعويض قسمتهايي مثل: دهني-گوشي-تاچ .ال سي دي –باتري –تعويض انواع آيسي هاي روي برد –سوكت شارژ –سوكت تغذيه –هندز فري –وتعويض كليد پاوروولوم باشد.يك تعميركار موبايل بايستي بتواند همه برندهاي گوشي ها را تعمير كند .در تعمير موبايل قرار گرفتن جاي قطعات روي برد ميتواند كمك شاياني به تعميركار كند.در تعمير موبايل بلوك تغذيه وبلوك آيسي هارد ومتعلقات وهمچنين بلوك بلوتوث وبقيه قسمتها با مشخصات خاصي از هم تفكيك شده است.

در تعمير موبايل بايستي به اين نكته توجه داشت كه براي خارج كردن قطعات ازروي برد با روش خاص وتجربه بالايي نسبت به تعويض قطعات اقدام نماييم چراكه به دليل فشردگي قطعات كنار هم وهمچنين نازك بودن ضخامت برد باعث آسيب رساندن به لايه هاي پاييني بردوچيدمان قطعات كناري برد ميشويم

فرآيند تعمير گوشي

براي تعمير يك گوشي در گام اول نياز به قطعات باكيفيت و اصلي است و از آنجا كه شركت‌ها قطعات را در بازار عرضه نمي‌كنند دسترسي به چنين كيفيتي معمولا غيرممكن است. ما براي تهيه قطعات موبايل دو راه داريم؛ يا يك گوشي مي‌خريم و از قطعات داخلش استفاده مي‌كنيم يا از چين سفارش مي‌دهيم كه معمولا كيفيت مناسبي ندارند و بين دو هفته تا 20 روز زمان مي‌برد تا به دست ما برسد و سه، ‌چهار روز هم زمان لازم است براي نصب و تست و كنترل نهايي تا بتوان تحويل مشتري داد. همه قطعات قابل تعويض نيستند. تعدادي قطعات مانند مادربورد يا CPU جايگزيني ندارند. يعني وقتي CPU خراب مي‌شود نمي‌توان آن را عوض كرد حتي اگر قطعه جايگزين را داشته باشيم و كلا خود گوشي بلااستفاده مي‌شود. برخي اشكالات فني درصد تعمير بسيار پاييني دارند و به همين سبب آنها را غيرقابل تعمير مي‌دانيم و زماني براي تعميرش نمي‌گذاريم.

افزايش روز افزون تقاضا براي تعميرات موبايل

همانطور كه در بخش قبل گفتيم، روز به روز به تعداد كاربران گوشي هاي هوشمند افزوده مي‌شود و مطمئن باشيد كه اين مسئله هيچوقت متوقف نمي‌شود. با افزايش تعداد گوشي هايي كه كاربران از آن ها استفاده مي‌كنند، ريسك بروز مشكل در آن ها و نياز پيدا كردن به تعمير هم بيشتر مي‌شود. بنابراين به بيان ديگر روز به روز شاهد افزايش تقاضاي تعميرات موبايل هستيم. هميشه در نظر داشته باشيد كه براي موفقيت در يك شغل، بيزينس و غيره بايد تقاضا يا اصطلاحا ديمند (Demand) بازار را بررسي كنيد. اگر بيزينسي تقاضاي خوبي از سوي مشتريان داشته باشد، مطمئن باشيد كه بازده خوبي هم برايتان به همراه خواهد داشت. تعميرات موبايل از آن دسته مشاغلي است كه روز به روز با افزايش تقاضا همراه مي‌شود.
آموزش مهارتهاي خودرويي
گلوگاه اصلي در راه اندازي كسب و كار خدمات فني خودرو، مهارت آموزي است. اگر به هر طريقي شما اين خان را طي كنيد، گام هاي بعدي، يعني تامين سرمايه و تجهيزات اوليه و دريافت مجوز چندان سخت نخواهد بود. براي دريافت مجوز كافي است با مدرك معتبر خود (مدرك تحصيلي مرتبط يا مدرك فني و حرفه اي مرتبط)، مدارك شخصي و مدارك مالكيتي محل كارگاهتان به اتحاديه صنف تعميركاران برويد. آن ها شما را براي برخي استعلام ها به ادارات مربوط خواهند فرستاد. اين فرايند به طور معمول كمتر از يك ميليون تومان (تعرفه استعلامات و كميسيون ورودي و...) هزينه دارد و اگر مشكلي وجود نداشته باشد، كمتر از يك ماه زمان مي برد. تامين تجهيزات لازم (كه براي خدمات مختلف متفاوت است) نيز به سرمايه اوليه زيادي نياز ندارد.
در كشورهايي مانند انگليس، مالزي و استراليا مالك خودرو در بازه‌هاي زماني مشخصي خودرويش را براي بازبيني به تعميرگاه مي‌برد. به همين دليل مي‌توان گفت نگهداري اوليه خودرو بخشي اساسي از فعاليت‌هاي يك مكانيك در كشورهاي صنعتي است. اما در كشورهاي ديگر افراد فقط وقتي به متخصص مراجعه مي‌كنند كه خودرويشان دچار مشكل شده است. همچنين اقدامات پيشگيرانه بخشي اساسي از شغل يك مكانيك است. همراه پيشرفت سريع فناوري، شغل مكانيك نيز از فرآيند مكانيكي صرف فراتر رفته است. از آن‌جا كه خودروهاي امروزي داراي رايانه و سيستم‌هاي الكترونيكي پيچيده هستند، مكانيك‌ها بايد دانش وسيع‌تري داشته باشند.

در آمريكا دوره‌هاي آموزشي خاصي براي افرادي تدارك ديده شده كه خواهان فراگيري چنين مهارت‌هايي هستند و فرد پس از دريافت گواهينامه مكانيكي خودرو (ASE-automotive certification) مي‌تواند براي استخدام اقدام كند. در كشوري مانند انگليس مكانيك‌هايي فعاليت مي‌كنند كه به درخواست صاحب خودرو در محل حاضر مي‌شوند و نيازي نيست مالك وسيله نقليه را به كارگاه آنان ببرد. 

مهارت و دانش مورد نيازمكانيك خودرو

  • شناخت خوب و كامل اجزاي خودروها
  • داشتن مهارت هاي فني لازم
  • توانايي يافتن سريع و درست عيوب خودرو
  • سرعت عمل و دقت در كار و توجه به جزئيات
  • مهارت ارتباطي خوب و ارائه خدمات مناسب به مشتريان
  • توان جسمي مناسب
  • به روز كردن اطلاعات و دانش خود در زمينه خودرو مانند آشنايي با انواع موتورها و سيستم هاي جديد خودرو
  • رعايت مسايل ايمني 
     

چگونه در تعميرات موبايل موفق باشيم

شايد تصور كنيد كه نام مغازه تعميرات موبايل يا سرويسي كه ارائه مي‌دهيد اصلا اهميتي ندارد، اما به واقع اينطور نيست.
و نام انتخابي شما تاثير زيادي بر روي ذهن مشتري و افراد خواهد داشت.
هميشه سعي كنيد يك نام مناسب، مرتبط و ساده را براي سرويس يا مغازه تعمير موبايل خود انتخاب كنيد.
تا به ياد مشتريان بماند و اصطلاحا ملكه ذهن آن‌ها شود.
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد نحوه انتخاب يك نام يا اسم مناسب براي مغازه و سرويس تعميرات موبايل خود از راهنمايي استفاده كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۰:۲۵ توسط:soheillsadeghi موضوع:

انواع دوربين مداربسته

انواع دوربين مداربسته و كاربرد آن‌ها:                                                

  • دوربين بولت 
  • دوربين دام
  • دوربين C-Mount
  • دوربين روز وشب
  • دوربين  ديد در شب
  • دوربين گردان ياPTZ
  • دوربين IP
  • دوربين آنالوگ
  • دوربينHD
  • دوربين بي سيم

دوربين بولت:دوربين هاي بولت استوانه اي و مخروطي هستند .
نقطه قوت اين دوربين ها كه موجب كاربرد گسترده ي آن شده است ، تحت پوشش قرار دادن فضاي دور است .
براي دوربين هاي بولت در فضاي باز معمولاً محافظي تعبيه مي شود كه اين دوربين ها را در مقابل بارندگي، گرد و غبار، و عوامل ديگر محافظت مي كند.

دوربين دام:نام اين دوربين ها از قالب گنبدي شكلي كه درون آن قرار گرفته اند گرفته شده كه هدف از گنبدي ساختن شكل آن ها اين است كه جهت دوربين توسط جنايت كاران به راحتي قابل تشخيص نباشد .
برخي از اين دوربين ها نيز قابليت زوم و چرخش خودكار را در فواصل زماني معين دارند.
اين نوع دوربين ها اكثرا براي امنيت داخلي مورد استفاده قرار مي گيرند.

 

دوربين  C-MOUNT:

دوربين مدار بسته  C-MOUNT داراي لنز متحرك و قابل تعويض است.اين قابليت كاربرد هاي مختلفي را براي اين نوع دوربين تعريف مي كند.

لنزهاي اين دوربين، درصورت داشتن استاندارد كيفيت، توانايي تصويربرداري بين ۳۵ تا ۴۰ متر را دارند.

انواع دوربين مداربسته

دوربين روز و شب:

اين نوع دوربين هاي مدار بسته به منظور نصب در محيط هاي معمولي و كم نور به كار مي روند.

اين محصولات با اين كه مادون قرمز ندارند، در شرايط مختلف شبانه روز قادر به ضبط تصاوير با كيفيت بالا هستند و براي فضاهاي باز مناسب ترند.

از مزاياي اين دوربين ها مقاومت در برابر اشعه خورشيد است.

دوربين ديد در شب:

دوربين مدار بسته ديد در شب يا فروسرخ با استفاده از LED مادون قرمز كار مي كنند و با قابليت ديد در شب بودن مناسب نصب در فضاهاي باز و بسته است. اين دوربين ها در تاريكي شب توانايي ضبط تصوير از فاصله ۱۸۳ متري را دارند.

تكنولوژي ساخت اين دوربين ها داراي سنسور آشكار ساز تصاوير است.

دوربين گردان ياPTZ:

گرچه ظاهر بسيار بزرگي دارند اما بسيار شبيه به دوربين هاي اسپيد دام هستند .انواع دوربين مداربسته

اين دوربين ها قابليت چرخش ۳۶۰ درجه و زوم را دارا هستند . طراحي كلي دوربين به صورت يك بدنه ي دام شكل و يك پايه است.

يكي از قابليت هاي مهم دوربين هاي مداربسته گردان امكان تعريف كردن تعداد مشخصي پريست براي دوربين است.

اين پريست ها به شما امكان مي دهد دوربين را طوري تنظيم كنيد كه به صورت برنامه پذير و زمان بندي شده، محل هايي مشخص را به شما نشان دهند.

دوربين IP:

دوربين‌هاي مداربسته تحت شبكه به دو صورت با سيم و بي سيم توليد مي شوند.

نوع با سيم اين دوربين ها تصاوير را از طريق شبكه داخلي و اينترنت ارسال مي كند.

دوربين هاي تحت شبكه بسيار آسان نصب شده و نيازي به كابل كشي جداگانه و منبع تغديه ندارند.

نوع بيسيم اين دوربين ها با استفاده از تكنولوژي Wi-Fi تصاوير را براي كاربر مي فرستد.

نصب دوربين هاي IP آسان تر از دوربين هاي آنالوگ است.

زيرا نياز به كابل كشي جداگانه وتقويت منبع تغذيه ندارند و تصاوير را در مسافت هاي طولاني منتقل مي كنند.

                                                                           

                                                                          

 انواع دوربين مداربستهدوربين آنالوگ:

دوربين مداربسته آنالوگ رايج ترين نوع تجهيزات امنيتي تصويري هستند،كه نسبت به انواع تحت شبكه ارزان تر هستند و كاركرد آن ها نيز ساده تر است.

مكانيزم كار دوربين مداربسته آنالوگ به اين صورت است كه خروجي دريافت شده توسط حسگر به يك تقويت كننده ارسال مي شود و به طور مستقيم به خروجي فرستاده مي شود.

در دوربين هاي مداربسته آنالوگ امكان دريافت و ضبط تصاوير با روزولشن بيش از حدود 0.5 مگاپيكسل وجود ندارد. سيستم آنالوگ در نصب و عيب يابي ساده تر است و به همين دليل در بين كاربران محبوبيت بيشتري دارد.

دوربين HD:

دوربين مدار بسته HD به دوربين مدار بسته اي گفته مي شود كه كيفيت تصوير بالايي دارد.

اگر شما بخواهيد با مشاهده تصاوير دوربين مداربسته چهره افراد و پلاك خودرو ها را به آساني تشخيص دهيد، حتما بايد از دوربين مدار بسته HD استفاده كنيد.

اين تكنولوژي هم در سيستم مدار بسته آنالوگ و هم در سيستم مدار بسته IP قابل دسترسي است.

اين دوربين ها در مقايسه با سيستم مداربسته استاندارد يا SD داراي تفاوت كيفيت زيادي است.

دستگاه هاي مورد نياز براي سيستم مداربسته HD، شامل دوربين مداربسته،دستگاه DVRو هشدار دهنده ها هستند.

انواع دوربين مداربسته

دوربين بي سيم:

دوربين‌هاي مداربسته وايرلس مجهز به يك فرستنده داخلي هستند و به جاي كابل‌كشي سيگنال‌هاي تصويري را از طريق اينترنت به گيرنده ارسال مي‌كنند.

خيلي از كاربران خبر ندارند درحال‌حاضر چندين نوع فناوري بيسيم هر كدام با مزايا و معايب مختص به خود مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

البته معمولا دوربين مدار بسته بيسيم به دليل مشكلاتي كه دارد انتخاب اول بسياري از خريداران نيست.

دوربين‌هاي مداربسته بي سيم براي انتقال سيگنال به دستگاه گيرنده نيازي به كابل ندارند.

اين دوربين‌ها اگرچه از نظر نصب آسان‌تر از دوربين‌هاي با سيم هستند ولي به دليل معايبي كه دارند به صورت گسترده مورد كاربرد قرار نمي‌گيرند.

دوربين‌هاي مداربسته وايرلس‌ يا بي سيم براي انتقال سيگنال به دستگاه گيرنده نيازي به كابل ندارند.

در اين مقاله به برخي از انواع دوربين مداربسته اشاره شد،كه با مطالعه آنها ميتوانيد انتخاب بهتر و دقيق تري داشته باشيد.

پس از كسب اطلاعات كافي براي نوع دوربين مورد نياز مكان خود ميتوانيد از تيم متخصص اكسيژن مشاوره رايگان بگيريد.

 

انواع دوربين مداربسته


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۱:۵۵ توسط:soheillsadeghi موضوع:

چگونه LCD لپتاپ را تعمير كنيم؟

تعمير لپ تاپ

يكي از حساس ترين قسمت هاي لپتاپ، صفحه نمايش آن است كه در بسياري از مدل هاي اين دستگاه ظريف و شكننده است. اگر قصد تعويض صفحه LCD  لپتاپ  را داريم چه بايد بكنيم؟

 

كليك–  يكي از مهمترين عناصر يك لپتاپ صفحه ي نمايش آن است و از اين رو كمپاني هاي لپتاپ براي ساخت و طراحي آن بسيار حساسند، يكي از اغلب مسائل رايجي كه براي صفحه نمايش لپتاپ رخ مي دهد، ترك خوردگي و يا برخي اوقات متوقف شدن صفحه نمايش بدون هيچ دليل ظاهري مي‌تواند اتفاق بيفتد.

بسته به مشكل به وجود آمده صفحه نمايش را مي‌توان تعمير كرد و يا در برخي موارد صفحه نمايش را جايگزين كرد. براي اينكه متوجه شويم كه آيا بايد صفحه نمايش را عوض كرد مي‌توان لپتاپ  را به يك مانيتور خارجي از طريق پورت VGA لپتاپ  متصل كرد.

شما بدين وسيله مي توانيد بفهميد مشكل لپتاپ از كجاست، اگر لپتاپ  شما شروع به كار كرد و مانيتور وصل شده به آن روشن شد بدان معناست كه مشكل تنها مربوط به صفحه نمايش است بنابراين بايد صفحه نمايش را با LCD جديد جايگزين كرد.

اگر صفحه نمايش لپتاپ شما مشكي است و هنوز يك تصوير كم‌نور در LCD لپتاپ  قابل مشاهده است ممكن است اينورتر لپتاپ خراب باشد كه به آساني قابل جايگزين است. اگر خطوط مواج در صفحه نمايش خارجي نشان داده مي‌شود احتمالا مشكل مربوط به مادربرد مي‌باشد كه بايد توسط شخصي كه وارد است تعمير شود و تا زماني كه مشكل رفع نشود صفحه نمايش كار نمي‌كند.
اما اگر اين نتيجه براي شما روشن شد كه  بايد صفحه نمايش لپتاپ را عوض كنيد، براي عوض كردن كامل صفحه نمايش، نيازمند پيچ‌گوشتي با سر كوچك و نيز آچار آلن خواهيد بود.

۱- در ابتدا بايد باتري و تمام منابع برق را از لپتات جدا كنيد.

۲- سپس بايد كاور و پيچ‌هاي اطراف صفحه نمايش را باز كنيد.

X How to fix LCD laptop

۳- توجه كنيد كه چگونه سيم‌ها بسته شده و مكان اتصال آنها كجاست.

X How to fix LCD laptop

۴-سپس پيچ‌هايي را كه صفحه نمايش را نگه مي‌دارد باز كنيد.

replace_laptop_screen_013_610x404_new

۵-  صفحه نمايش قبلي را دربياريد و سپس با LCD جديد جايگزين كنيد.

X How to fix LCD laptop

۶- سپس دوباره سيم‌ها، اتصال‌دهنده‌ها و پيچ‌ها را ببنديد.

X How to fix LCD laptop

۷- كاور پشتي را قرار دهيد و بدين ترتيب كار تمام مي‌شود.

X How to fix LCD laptop
هنگامي‌كه لپتاپ  را به مانيتور خارجي وصل مي‌كنيم اگر تصويري بر روي مانيتور مشاهده نشد بايد قسمت‌هاي ديگر را امتحان كنيم. اكنون شما يك ال سي دي جديد بر روي لپتاپ خود نصب داريد

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۶:۱۸ توسط:soheillsadeghi موضوع:

داستان كودكانه

داستان كودكانه

از گذشته تا كنون همواره والدين براي خواباندن و يا سرگرم كردن كودكان خود از قصه گفتن و داستان تعريف كردن استفاده مي كردند. اما امروزه با توجه به كمتر شدن وقت والدين و همچنين پر شدن وقت كودكان به وسيله برنامه هاي تلويزيوني و تبلت و امثال آنها ديگر هيچ جايي براي قصه گويي وجود ندارد. اما شندين قصه تاثيرات بسيار مفيدي بر آينده كودك دارد. در ادامه با دكتر سلام همراه باشيد. گاهي يك قصه مي تواند تاثيري بر زندگي و آينده ي كودك بگذارد كه ده ها آموزش از آن عاجز است…. اختلال هاي رفتاري طبقه اي از رفتار كودك است. كودكاني كه رفتارشان به اين طبقه تعلق دارد از ميزان شرارت و شيطنتي كه ويژگي گروه سني آن هاست پا را فراتر مي گذارند. آن ها به طور جدي حقوق مسلم ديگران را زير پا مي گذارند و يا قوانين عمده اجتماعي را خدشه دار مي كنند. گاهي بسياري از كودكان از نظر هيجاني نيز با مشكل رو به رو مي شوند و در معرض افسرده شدن قرار مي گيرند. اختلالات هيجاني رفتاري به شرايطي اطلاق مي شود كه در آن پاسخ هاي هيجاني و رفتاري در مدرسه با هيجان هاي فرهنگي، سنتي، و قومي تفاوت داشته باشد؛ به طوري كه در عملكرد تحصيلي فرد، مراقبت از خود، روابط اجتماعي، سازگاري فردي، رفتار در كلاس و سازگاري در محيط كار نيز تأثير منفي داشته باشد. اغلب كودكان با اختلالات رفتاري احساسات منفي دارند و با ديگران بدرفتاري مي كنند. در بيشتر موارد، معلمان و هم كلاسي ها آن ها را طرد مي كنند، در نتيجه فرصت هاي آموزشي آنان كاهش مي يابد. به رغم مشكلات فراواني كه اين كودكان با آن مواجه اند، بيشتر آن ها تا سال ها پس از ورود به مدرسه شناسايي نمي شوند مگر اين كه اختلالات رفتاري و مشكلات تحصيلي آنان تشديد شود. بسياري از بزرگسالان تحمل رفتارهاي كودكان با اختلالات رفتاري را ندارند و به تنبيه آنان نيز متوسل مي شوند. اين كودكان در مقايسه با همسالان بهنجار خود در جنبه هاي مهم زندگي محدوديت دارند و در تعاملات اجتماعي با مشكلات جدي مواجه اند. ناتواني هاي اين كودكان از رفتارهاي آن ها ناشي مي شود. قصه درماني در سال هاي اخير به صورت يكي از فنون بازي درماني مطرح شده است. استفاده از قصه درماني به مثابه يك فن درماني فقط به درمان مشكلات روان شناختي كودكان منجر نمي شود. در قصه درماني فرض بر اين است كه تغيير در زبان و ادبيات قصه هاي زندگي فرصت هاي جديدي براي رفتار و روابط با ديگران ايجاد مي كند. تاثير قصه گويي بر اخلاق كودكان شما در هيچ كجاي دنيا كودكي را نخواهيد يافت كه علاقه اي به شنيدن قصه و داستان نداشته باشد. همه كودكان ابر قهرمان ها را دوست دارند و علاقمندند اطلاعات بيشتري را درباره آنها داشته باشند همچنين اين علامندي تا جايي پيش مي رود كه كودك خود را در نقش قهرمان مورد علاقه اش قرار مي دهد و رفتار وي را تقليد مي كند. با گفتن قصه هايي كه در آنها مفاهيم اخلاقي و انساني وجود دارد شما مي توانيد ويژگي مثبت انساني مثل شجاعت، صداقت و دانايي را در وجود او از همان سنين پايين نهادينه كنيد. قصه گويي و تقويت قدرت تخيل خواندن داستان براي كودك هنگام خواب در شب، قدرت تخيل او را افزايش مي دهد. كودكان بايد قدرت تخيل سالمي داشته باشند، زيرا فكر و ذهنشان را به فعاليت واداشته و به آنها مي آموزد تا به نحوي سريع و موثر بيانديشند. و آنها به واسطه قدرت تخيل و شگفت انگيز خود، در آينده قادر به يافتن راه حل هاي سودمند و موثري خواهندبود. توانايي مجسم نمودن شخصيت ها، مكان ها و موقعيت ها و رويدادهاي غيرواقعي و خيالي، زندگي ما را رنگين تر و شادتر مي سازد، به همين دليل، شما بايد اين مهارت را به فرزند خود نيز بياموزيد. بالا رفتن مهارت هاي كلامي خواندن داستان براي فرزندتان باعث مي شوود كه مهارت هاي كلامي انها افزايش پيدا كند. و همم زمان كه او كلمات و عبارات جديد ياد مي گيرد با پيچيدگي هاي زبان نيز آشنايي پيدا كند. هم چنين قصه خواني كمك مي كند كه طبق يك الگوي منظم نحوۀ تلفظ كلمات و عبارات را نيز به فرزندتان بياموزيد. بالا بردن علاقه كودك به مطالعه كتاب زماني كه شما هنگام خواب در شب، براي فرزندتان داستان مي خوانيد، در حقيقت شما با اين كار، كودك خود را به خواندن كتاب هاي بيشتري در مسير زندگي، ترغيب و تشويق مي كنيد. فرزنداني كه عشق و علاقه بسيار زيادي به مطالعه دارند، صاحب والديني هستند كه در دوران كودكي براي آنها قبل از خواب، كتاب مي خواندند. كودكاني كه فقط به تماشاي فيلم و كارتون مي پردازند، تنها به دليل آن است كه فوائد كتاب خواندن را نمي دانند. سعي كنيد فرزندان خود را به خواندن كتاب ترغيب كنيد، زيرا بدين ترتيب، آنها در زندگي، بسيار موفق تر خواهند بود. افزايش مهارت شنيداري هواس پرتي و بازيگوشي از جمله خصيصه هاي رفتاري در تمام كودكان و همچنين از موارد عمده نارضايتي والدين از كودك خود است. اغلب كودكان قادر نيستند تا براي مدت طولاني روي يك موضوع تمركز كنند، آنها حرف زدن را بيشتر از شنيدن دوست دارند؛ اما قصه خواندن كاملا اين محاسبات را بهم خواهد ريخت! خواندن قصه براي كودكان نه تنها باعث مي شد دقت آنها افزايش پيدا كند بلكه نسبت به گوش دادن و فهم مطالب نيز حساس تر مي شوند. وادار كردن كودك به انجام فعاليت هنگامي كه فرزندان، داستاني را از پدر و يا مادر خود مي شنوند، تنها تصور كنيد كه چه سوال هاي زيادي در ذهنشان ظاهر مي شود، مثلا، اين چيست؟ آن چيست؟ آنها هنوز اطلاعات و آگاهي زيادي ندارند، اما هرچه كه شما برايشان داستان بخوانيد، به همان نسبت نيز آنها سوالات بيشتري مي پرسند و هرچه آنها سوالات بيشتري بپرسند، به همان نسبت نيز پاسخ بيشتري دريافت مي كنند و از هوش و ذكاوت بيشتري برخوردار مي شوند. هر شب هنگام خواب، خواندن داستان را براي فرزندانتان آغاز كنيد، و در نتيجه آنها سعي خواهند نمود كه سوالات خود را حتي بدون كمك شما پاسخ دهند، زيرا مغزشان بهتر، سريع تر و به شيوه مبتكرانه تري فعاليت خواهدنمود. كودكي باهوش تر خواندن كتاب، ما را از هوش و ذكاوت بيشتري برخوردار مي كند. هنگامي كه فرزندان، داستان هايي را كه ما مي خوانيم، مي شنوند، آنها به عنوان مثال، قواعد و دستور زيان و واژگان را فرا مي گيرند. و به دليل آن كه فرزندان، معلومات بسيار زيادي از داستان خواندن هاي شما كسب كرده اند، در مدرسه، فردي موفق خواهندبود. علاوه بر آن، هر داستان، جنبه اخلاقي خود را دارد و آنچه را كه خوب يا بد است، بيان مي كند.  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۴:۳۷ توسط:soheillsadeghi موضوع:

قصه گويي چه تاثيري در زندگي كودك دارد؟

از زماني كه كودك توانايي توجه كردن به حرف هاي شما را پيدا مي كند، زمان قصه گويي شروع مي شود. بنابراين از همان نوزادي هم مي توان قصه گفتن را شروع كرد.

قصه گويي چه تاثيري در زندگي كودك دارد؟قصه صوتي

 از چه زماني مي توانيم براي كودكمان قصه بگوييم؟

شايد با خودتان بگوييد كه از چه زماني مي توانيد براي كودكتان قصه بگوييد. از زماني كه كودك توانايي توجه كردن به حرف هاي شما را پيدا مي كند، زمان قصه گويي شروع مي شود. بنابراين از همان نوزادي هم مي توان قصه گفتن را شروع كرد، صد البته نبايد توقع داشته باشيد كه نوزاد شما متوجه كنه مفاهيم قصه شود، در اين زمان همين ارتباط مهم است.

كودك زماني كه بزرگ تر مي شود و يكي دوسالي از زندگي اش مي گذرد، توجه بيشتري به قصه نشان مي دهد، با اين حال علاقه اي به يك جا ماندن و گوش سپردن فراوان ندارد؛ چرا كه كنجكاوي در جهان اطرافش و كشف آن، ذهنش را مشغول كرده است.


پس نه او مي نشيند كه شما يك ساعت برايش قصه تعريف كنيد و نه شما اين كار را بكنيد كه نتيجه اي جز فراري دادن او از دنياي قصه گويي و مطالعه ندارد. پس به قصه هاي كوتاه يا حتي خيلي كوتاه روي بياوريد. پس از چهارسالگي مي توانيد به او اين اجازه را بدهيد كه از ميان كتاب ها دست به انتخاب بزند و كتاب مورد علاقه اش را بخرد.


تأثير قصه در رفتارهاي كودكان

 قصه ها، بهترين راه براي گفت وگو با كودكان در مورد سوء رفتارهاي شان است. واضح است كه منظور ما نصيحت و سرزنش به شكل مستقيم نيست. قصه ها حكم شربت شيريني را دارند كه با آن مي توان تلخي دارو را به راحتي تحمل پذير كرد. رفتارهاي كودك ترسو و خجالتي، كودك پرخاشگر و قلدر و... را مي توانيد با قصه ها درمان كنيد البته با اين شرط كه رفتارها را زود تشخيص بدهيد و دست به كار شويد.


 ممكن است با خودتان فكر كنيد كه چطور ممكن است يك داستان ساده جلوي پرخاشگري كودك را بگيرد يا بر ترس و خجالت كودكي ديگر فائق آيد. حسي كه كودك پس از شنيدن يك داستان خوب دارد، مانند احساسي است كه ما پس از تماشاي يك فيلم خوب پيدا مي كنيم.


مخاطب هنگام تماشاي فيلم با يك يا چند شخصيت همانندسازي يا همذات پنداري مي كند. كودك نيز به همين شكل، هنگام گوش سپردن به قصه، خود را به جاي شخصيت هاي داستان مي گذارد يا به آنها احساس نزديكي مي كند.


چگونه داستان را خوب ترسيم كنيم؟

 قصه گويي آنگونه كه ما فكر مي كنيم هم كار ساده و راحتي نيست. البته اينكه متن داستان را ساده و بدون هيچ فعاليت و خلاقيت خاصي از روي كتاب براي كودك در حال خوابمان بخوانيم و در ميان سطور آن خميازه بكشيم هم شيوه اي از شيوه هاي قصه گويي است. اما براي اينكه قصه گوي بهتري باشيد و تأثير عميق تري روي شنونده تان بگذاريد بايد به اين نكات دقت كنيد: يك قصه گوي خوب در ابتداي امر بايد در انتخاب قصه دقت كند.


با توجه به سن و سال مخاطب، روحيه و شرايء استعداد و ذهن و فهم او و با توجه به شرايط محيطي و نياز كودك دست به انتخاب قصه هايي بزند كه آموزه هاي مورد نظر را به كودك انتقال دهد. در عين حال قصه هايي را انتخاب كنيد كه با آن راحتيد و خودتان هم آن را دوست داريد.


ضمن اينكه بهتر است داستان هايي با پايان خوش را براي كودكتان انتخاب كنيد؛ داستان هايي كه در آنها خوبي بر بدي غلبه مي كند، شخصيت خوب داستان پيروز مي شود و مشكلات و سختي ها برطرف مي شوند و شخصيت شرور و بد به سزاي عملش مي رسد يا متنبه مي شود. شما به عنوان يك قصه گو بايد قصه را مانند يك تابلوي نقاشي در برابر كودك ترسيم كنيد.


خيال را تقويت مي كند

 دكتر احمدرضا آذر،پژوهشگر حوزه كودك و نوجوان قصه ها مي گويد: قصه گويي براي كودكان منجر به تقويت "خيال" خواهد شد. در ايام محرم تعزيه هايي برگزار شد كه در آن گفتار، حركات و نمايش هاي نمادين ديده مي شد.


تعزيه ها براي اكثركودكان چند نسل قبل،معنا داشت، اما اين صحنه ها براي خيلي ازكودكان امروز كه در معرض بمباران اطلاعات تصويري توسط رسانه هاي مختلف قرار گرفته اند و از طرفي براي آنان قصه گفته نشده و خيال آنها تقويت نشده،اغلب بيگانه و ناآشنا تلقي مي شود و كودكان با اين نمادها نمي توانند ارتباط درست و معناداري برقرار كنند.

 

 اما در بين همين كودكان نسل امروز، كودكاني هستند كه وقتي با صحنه هاي مربوط به تعزيه يا اصولا هر داستان نمادين ديگر رو به رو مي شوند؛ در اين صحنه ها غور كرده و سوالات جالبي را در ارتباط با آن مي پرسند. اين دسته كودكان، همان گروهي هستند كه والدين آنها برايشان قصه تعريف كرده اند.بنابراين قصه گويي مي تواند واسطه ميان برخي از نمادها و مفاهيم مربوط به آن باشد.

 دكتر آذر در ادامه افزود: البته بايد مراقب باشيم كه تلاش براي رشد خيال و وهم در فرد، منجر به توهم گرايي يا القاي شبه آگاهي در او نشود. در دوران امام سجاد عليه السلام گروه هايي به نام "قصاصين" رشد پيدا كردند كه با آگاهي از قدرت قصه گويي و از طريق قصه گويي، افراد را در ارتباط با اعتقادات و باورهاي اسلامي شان در معرض حمله قرار داده بودند كه اين افراد مورد نقد امام سجاد عليه السلام واقع شدند.
 
بنابراين قصه گويي آن قدر داراي قدرت است كه اگر از اين ابزار به درستي استفاده نشود،مي تواند زمينه را براي ايجاد تعارض در فرد فراهم آورد كه بايد به اين نكته نيز توجه داشت؛ چرا كه قصه گويي به شكل منفي،سبب مي شود ديدگاه هاي كودكان در معرض آسيب قرار بگيرد.

 
چه قصه اي براي چه كودكي؟

تحقيقات روان شناسان كودك نشان مي دهد قصه گويي، بلند قصه گفتن هنگام خواب و نظم و ترتيب داشتن قصه گويي در دوران ٢ تا ٧ سالگي همه از عوامل موثر و زمينه ساز زنده كردن فرهنگ مطالعه در كودكان است. استمرار قصه گويي در اين دوران در آينده از اين كودكان خوانندگاني خوب و ماهر مي سازد. مدت زمان قصه گويي، اگر به صورت هميشگي و منظم باشد مي تواند از ٥ تا ١٠ دقيقه شروع شود. اين زمان را مي توان با بالارفتن سن بچه ها و افزايش دامنه لغات شان آرام آرام افزايش داد. از ٤ سالگي و گاهي كمي زود تر مي توانيد گاهي از بچه ها بخواهيد كه آن ها براي شما قصه بگويند و هنگام قصه گويي با آن ها همراهي كنيد.


در حقيقت از ٣ تا ٤ سالگي بچه ها معمولا اين آمادگي را دارند تا بخشي از اتفاقاتي را كه براي شان افتاده تبديل به قصه كنند يا قصه هاي ساده اي را كه شنيده اند بازگو كنند. در ٥ يا ٦ سالگي بچه ها از نظر ذهني براي شنيدن افسانه ها آمادگي دارند.


بنابراين مي توانيد قبل از خواب يك يا دو افسانه كوتاه برايشان بگوييد. از ٦ سالگي به بعد بچه ها توانايي شنيدن قصه هاي بلند و قسمت به قسمت را دارند چون حالا ديگر ذهن آن ها مي تواند بين قسمت هاي مختلف داستان ارتباط برقرار كند. البته قصه هاي بلندي را كه براي قصه گويي انتخاب مي كنيد بايد طوري باشد كه هر شب قسمتي از آن به صورت منطقي تمام شود و مقدمات ماجراي بعدي هم در همان شب گفته شود.


پس از همين حالا دست به كار شويد و فارغ از تاثيرگذاري قصه در ادا كردن كلمات، تكوين شخصيت، قدرت تخيل، افزايش اعتماد به نفس و.... براي كودكان تان قصه بگوييد، قصه هايي كه قرار است در روزهاي نه چندان دور آينده، تنها فصل مشترك آن ها با دنياي عجيب و دوست داشتني كودكي شان باشد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۴:۵۲ توسط:soheillsadeghi موضوع:

قصه گويي چه تاثيري در زندگي كودك دارد؟

از زماني كه كودك توانايي توجه كردن به حرف هاي شما را پيدا مي كند، زمان قصه گويي شروع مي شود. بنابراين از همان نوزادي هم مي توان قصه گفتن را شروع كرد.

قصه گويي چه تاثيري در زندگي كودك دارد؟قصه صوتي

 از چه زماني مي توانيم براي كودكمان قصه بگوييم؟

شايد با خودتان بگوييد كه از چه زماني مي توانيد براي كودكتان قصه بگوييد. از زماني كه كودك توانايي توجه كردن به حرف هاي شما را پيدا مي كند، زمان قصه گويي شروع مي شود. بنابراين از همان نوزادي هم مي توان قصه گفتن را شروع كرد، صد البته نبايد توقع داشته باشيد كه نوزاد شما متوجه كنه مفاهيم قصه شود، در اين زمان همين ارتباط مهم است.

كودك زماني كه بزرگ تر مي شود و يكي دوسالي از زندگي اش مي گذرد، توجه بيشتري به قصه نشان مي دهد، با اين حال علاقه اي به يك جا ماندن و گوش سپردن فراوان ندارد؛ چرا كه كنجكاوي در جهان اطرافش و كشف آن، ذهنش را مشغول كرده است.


پس نه او مي نشيند كه شما يك ساعت برايش قصه تعريف كنيد و نه شما اين كار را بكنيد كه نتيجه اي جز فراري دادن او از دنياي قصه گويي و مطالعه ندارد. پس به قصه هاي كوتاه يا حتي خيلي كوتاه روي بياوريد. پس از چهارسالگي مي توانيد به او اين اجازه را بدهيد كه از ميان كتاب ها دست به انتخاب بزند و كتاب مورد علاقه اش را بخرد.


تأثير قصه در رفتارهاي كودكان

 قصه ها، بهترين راه براي گفت وگو با كودكان در مورد سوء رفتارهاي شان است. واضح است كه منظور ما نصيحت و سرزنش به شكل مستقيم نيست. قصه ها حكم شربت شيريني را دارند كه با آن مي توان تلخي دارو را به راحتي تحمل پذير كرد. رفتارهاي كودك ترسو و خجالتي، كودك پرخاشگر و قلدر و... را مي توانيد با قصه ها درمان كنيد البته با اين شرط كه رفتارها را زود تشخيص بدهيد و دست به كار شويد.


 ممكن است با خودتان فكر كنيد كه چطور ممكن است يك داستان ساده جلوي پرخاشگري كودك را بگيرد يا بر ترس و خجالت كودكي ديگر فائق آيد. حسي كه كودك پس از شنيدن يك داستان خوب دارد، مانند احساسي است كه ما پس از تماشاي يك فيلم خوب پيدا مي كنيم.


مخاطب هنگام تماشاي فيلم با يك يا چند شخصيت همانندسازي يا همذات پنداري مي كند. كودك نيز به همين شكل، هنگام گوش سپردن به قصه، خود را به جاي شخصيت هاي داستان مي گذارد يا به آنها احساس نزديكي مي كند.


چگونه داستان را خوب ترسيم كنيم؟

 قصه گويي آنگونه كه ما فكر مي كنيم هم كار ساده و راحتي نيست. البته اينكه متن داستان را ساده و بدون هيچ فعاليت و خلاقيت خاصي از روي كتاب براي كودك در حال خوابمان بخوانيم و در ميان سطور آن خميازه بكشيم هم شيوه اي از شيوه هاي قصه گويي است. اما براي اينكه قصه گوي بهتري باشيد و تأثير عميق تري روي شنونده تان بگذاريد بايد به اين نكات دقت كنيد: يك قصه گوي خوب در ابتداي امر بايد در انتخاب قصه دقت كند.


با توجه به سن و سال مخاطب، روحيه و شرايء استعداد و ذهن و فهم او و با توجه به شرايط محيطي و نياز كودك دست به انتخاب قصه هايي بزند كه آموزه هاي مورد نظر را به كودك انتقال دهد. در عين حال قصه هايي را انتخاب كنيد كه با آن راحتيد و خودتان هم آن را دوست داريد.


ضمن اينكه بهتر است داستان هايي با پايان خوش را براي كودكتان انتخاب كنيد؛ داستان هايي كه در آنها خوبي بر بدي غلبه مي كند، شخصيت خوب داستان پيروز مي شود و مشكلات و سختي ها برطرف مي شوند و شخصيت شرور و بد به سزاي عملش مي رسد يا متنبه مي شود. شما به عنوان يك قصه گو بايد قصه را مانند يك تابلوي نقاشي در برابر كودك ترسيم كنيد.


خيال را تقويت مي كند

 دكتر احمدرضا آذر،پژوهشگر حوزه كودك و نوجوان قصه ها مي گويد: قصه گويي براي كودكان منجر به تقويت "خيال" خواهد شد. در ايام محرم تعزيه هايي برگزار شد كه در آن گفتار، حركات و نمايش هاي نمادين ديده مي شد.


تعزيه ها براي اكثركودكان چند نسل قبل،معنا داشت، اما اين صحنه ها براي خيلي ازكودكان امروز كه در معرض بمباران اطلاعات تصويري توسط رسانه هاي مختلف قرار گرفته اند و از طرفي براي آنان قصه گفته نشده و خيال آنها تقويت نشده،اغلب بيگانه و ناآشنا تلقي مي شود و كودكان با اين نمادها نمي توانند ارتباط درست و معناداري برقرار كنند.

 

 اما در بين همين كودكان نسل امروز، كودكاني هستند كه وقتي با صحنه هاي مربوط به تعزيه يا اصولا هر داستان نمادين ديگر رو به رو مي شوند؛ در اين صحنه ها غور كرده و سوالات جالبي را در ارتباط با آن مي پرسند. اين دسته كودكان، همان گروهي هستند كه والدين آنها برايشان قصه تعريف كرده اند.بنابراين قصه گويي مي تواند واسطه ميان برخي از نمادها و مفاهيم مربوط به آن باشد.

 دكتر آذر در ادامه افزود: البته بايد مراقب باشيم كه تلاش براي رشد خيال و وهم در فرد، منجر به توهم گرايي يا القاي شبه آگاهي در او نشود. در دوران امام سجاد عليه السلام گروه هايي به نام "قصاصين" رشد پيدا كردند كه با آگاهي از قدرت قصه گويي و از طريق قصه گويي، افراد را در ارتباط با اعتقادات و باورهاي اسلامي شان در معرض حمله قرار داده بودند كه اين افراد مورد نقد امام سجاد عليه السلام واقع شدند.
 
بنابراين قصه گويي آن قدر داراي قدرت است كه اگر از اين ابزار به درستي استفاده نشود،مي تواند زمينه را براي ايجاد تعارض در فرد فراهم آورد كه بايد به اين نكته نيز توجه داشت؛ چرا كه قصه گويي به شكل منفي،سبب مي شود ديدگاه هاي كودكان در معرض آسيب قرار بگيرد.

 
چه قصه اي براي چه كودكي؟

تحقيقات روان شناسان كودك نشان مي دهد قصه گويي، بلند قصه گفتن هنگام خواب و نظم و ترتيب داشتن قصه گويي در دوران ٢ تا ٧ سالگي همه از عوامل موثر و زمينه ساز زنده كردن فرهنگ مطالعه در كودكان است. استمرار قصه گويي در اين دوران در آينده از اين كودكان خوانندگاني خوب و ماهر مي سازد. مدت زمان قصه گويي، اگر به صورت هميشگي و منظم باشد مي تواند از ٥ تا ١٠ دقيقه شروع شود. اين زمان را مي توان با بالارفتن سن بچه ها و افزايش دامنه لغات شان آرام آرام افزايش داد. از ٤ سالگي و گاهي كمي زود تر مي توانيد گاهي از بچه ها بخواهيد كه آن ها براي شما قصه بگويند و هنگام قصه گويي با آن ها همراهي كنيد.


در حقيقت از ٣ تا ٤ سالگي بچه ها معمولا اين آمادگي را دارند تا بخشي از اتفاقاتي را كه براي شان افتاده تبديل به قصه كنند يا قصه هاي ساده اي را كه شنيده اند بازگو كنند. در ٥ يا ٦ سالگي بچه ها از نظر ذهني براي شنيدن افسانه ها آمادگي دارند.


بنابراين مي توانيد قبل از خواب يك يا دو افسانه كوتاه برايشان بگوييد. از ٦ سالگي به بعد بچه ها توانايي شنيدن قصه هاي بلند و قسمت به قسمت را دارند چون حالا ديگر ذهن آن ها مي تواند بين قسمت هاي مختلف داستان ارتباط برقرار كند. البته قصه هاي بلندي را كه براي قصه گويي انتخاب مي كنيد بايد طوري باشد كه هر شب قسمتي از آن به صورت منطقي تمام شود و مقدمات ماجراي بعدي هم در همان شب گفته شود.


پس از همين حالا دست به كار شويد و فارغ از تاثيرگذاري قصه در ادا كردن كلمات، تكوين شخصيت، قدرت تخيل، افزايش اعتماد به نفس و.... براي كودكان تان قصه بگوييد، قصه هايي كه قرار است در روزهاي نه چندان دور آينده، تنها فصل مشترك آن ها با دنياي عجيب و دوست داشتني كودكي شان باشد.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۸ مهر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۳۴:۳۸ توسط:soheillsadeghi موضوع:

تعمير كامپيوتر و لپ تاپ

تعمير كامپيوتر و لپ تاپ

بسياري از كاربران گاها نياز به پاك كردن اطلاعات كامپيوتر و لپ تاپ خود دارند . دليل اين عمليات مي تواند متفاوت باشد برخي اوقات درايوي كه روي ان نرم افزار نصب مي كنند دچار مشكل شده حال به هر دليلي و اجازه نصب نرم افزار را به كاربر نمي دهد و خب در چنين شرايطي كاربر تصميم مي گيرد تا درايو خود را فرمت كند .

در برخي از موارد سيستم ويروسي شده و ويروس كش هم عملا توانايي پيدا كردن ويروس را ندارد و خب كاربر مجددا در چنين شرايطي تصميم به فرمت كردن درايو هاي خود مي گيرد. 

در كل فرمت درايوها زماني اتفاق مي افتد كه مشكلي در سيستم ايجاد شده باشد كه خب درايو ها و فايلها را تحت تاثير قرار داده باشد و راه حل نرم افزاري براي رفع ان مشكل وجود نداشته باشد در چنين شرايطي كاربر به ناچار تصميم مي گيرد تا اطلاعات خود را فرمت كند . در برخي از موارد هم كاربر زماني كه قصد فروش سيستم و يا لپ تاپ خود را دارد تصميم ميگيرد تا تمامي درايو ها و اطلاعات خود در سيستم را حذف كند.

 فرمت كردن درايو تمام داده ها را بر روي آن پاك مي كند و يك سيستم فايل جديد ايجاد مي كند. شما بايد براي نصب ويندوز اول درايو مورد نظر را فرمت كنيد يا اگر درايو جديد ايجاد مي كنيد بايد قبل از استفاده از درايو آن را فرمت كنيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۰۲:۳۳ توسط:soheillsadeghi موضوع: