soheillsadeghi1372 soheillsadeghi1372 .

soheillsadeghi1372

چگونه تعميرات آيفون را با كمترين هزينه انجام دهيم؟

تعميرات آيفون عموما هزينه بردار است، چون از يك طرف قطعاتي كه در اين سري از محصولات اپل مورد استفاده قرار مي‌گيرند گران قيمت هستند و از طرف ديگر دستمزد تعويض آن ها به دليل حساسيت بالاي پروسه تعمير دشوار است. بنابراين عموما اگر مشكلي براي آيفون يا آيپد هاي اپل به وجود آيد و اين گجت ها نياز به تعمير داشته باشند، كاربر ملزم به صرف هزينه هاي گزاف مي‌شود. اما با واگذار كردن تعمير موبايل اپل به موبايل كمك مي‌توانيد اين مشكل را برطرف كنيد! موبايل كمك بهترين مرجعي است كه به عنوان نمايندگي تعميرات اپل (غير رسمي) مي‌تواند تعميرات آيفون و آيپد هاي اين شركت را با كمترين هزينه ممكن و بالاترين كيفيت انجام دهد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۵۰:۰۴ توسط:soheillsadeghi موضوع:

چگونه موبايل خود را تعمير كنيم

قطعات تشكيل دهنده موبايل

گوشيهاي موبايل داراي ساختار يكنواختي از لحاظ قطعات تشكيل دهنده هستند و اگر بتوانيم يكي از بوردهاي موبايل را تشريح كنيم ميتوانيم همه نوع بردي را براي تعمير فراگيريم. بعد از آموزش قطعات تشكيل دهنده برد موبايل دانش ارتباط اين قطعات روي برد مهم است. براي اينكه با اين ارتباط بيشتر آشنا شويم كافي است بلوك دياگرام موبايل را بدست بياوريد. بلوك دياگرام يك بورد موبايل نشان ميدهد كه قطعاتي كه مشخصات فني يك موبايل را تشكيل ميدهند به چه صورت روي برد قرار ميگيرند و كمك بزرگي براي گام بعدي در اموزش تعمير موبايل است. بهتر است نقشه يك نوع برد موبايل را فراهم كرده و بتوانيم از روي نقشه برد موبايل مسير يابي قطعات را بهتر درك كنيم. خيلي از تعميركاراني كه در شركت ها مخصوصا مراكز گارانتي فعاليت دارند از روي بررسي نقشه برد موبايل ميتوانند راحت تر و علمي تر عيب روي آن را بدست بياورند. نقشه هاي بيشتر بوردهاي موبايل در بازار ايران موجود است و ميتوانيد خيلي از موبايل هاي قديمي را از سايت ها دانلود كنيم. اما بردهاي گوشيهايي كه تازه وارد بازار شده اند ممكن است كمي با تاخير نقشه هاي آن وارد بازار شوند.
اشكالاتي مانند آبخوردگي برد موبايل يا ضربه و برخي از مشكلاتي كه خاص روي بردهاي موبايل اتفاق مي افتد كمي بيشتر زمان براي تعميرات لازم است تا به آن عيب دسترسي پيدا كنيم. براي همين توصيه نميكنيم كه در مغازه اي كه ورود گوشي هاي مختلف بسيار است اينگونه اشكالات را بخواهيم برطرف كنيم. آموزش تعمير تخصصي برد موبايل نياز به تجربه و اصول شناخت عيوب مختلف روي انواع برندها ميباشد. حتي توصيه ميشود اگر مغازه اي داريد و ميخواهيد در ان تعميرات موبايل انجام دهيد بيشتر با يك يا دو نوع برند مانند اچ تي سي يا سامسونگ و يا برند اپل بصورت انحصاري تعميرات انجام دهيد. در اين صورت وقت كمتري صرف تعميرات ميكنيد. قطعات بكار رفته روي گوشي ها تنوع مختلفي دارد. اين تنوع قطعه زياد روي بردهاي مختلف موبايل باعث ميشود كه تعميركار نتواند تمام قطعات الكترونيكي يدكي آنها را روي ميز خود داشته باشد و باعث سردرگمي و بهم ريختگي ميشود. البته داشتن كشوهاي ريز براي همه تعميركاران الزامي است و جزء لوازمي است كه منجر به سادگي كار ميشود. كشو ها حكم كتابخانه را دارند و تعميركار براحتي ميتواند آن قطعه اي كه ميخواهد را بدست آورد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۳۳:۰۵ توسط:soheillsadeghi موضوع:

چگونه مشكل قطعي واي‌فاي را رفع كنيم؟

 

تعمير مودم

گاهي اوقات مشكلات واي‌فاي آزاردهنده و خسته‌كننده مي‌شوند. به‌ويژه، زماني كه كار مهمي داريم و بايد ايميلي بفرستيم يا چيزي را چك كنيم. 

روترهاي بي‌سيم، دستگاه‌هاي مكانيكي و الكترونيكي هستند كه ممكن است هر اتفاقي برايشان بيفتد. از هنگ كردن ساده بگيريد يا خراب شدن يك قطعه يا مشكل نرم‌افزاري كه باعث شوند واي‌فاي قطع شود.

به طور كلي مشكلات واي‌فاي در چند دسته قرار مي‌گيرند:

۱- واي‌فاي قطع است و هيچ‌گونه سيگنال يا نام شبكه‌اي ديده نمي‌شود.

۲- واي‌فاي ديده مي‌شود ولي اتصال برقرار نمي‌شود.

۳- واي‌فاي ديده مي‌شود ولي اينترنت نيست.

۴- واي‌فاي ديده مي‌شود و اينترنت هم هست ولي هيچ ديتايي تبادل نمي‌شود.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۱۸:۳۹ توسط:soheillsadeghi موضوع:

مهارت هاي مقابله با استرس و اضطراب در كودكان

همه ما انسان ها در طول زندگي، ترس و استرس را به عنوان دو هيجان طبيعي و اصلي تجربه مي كنيم. ترس ها و اضطراب ها, انسان ها را بر آن وا مي دارد، كه از خود رفتارهايي براي بقاء خود نشان دهند، محرك هايي كه در افراد استرس و اضطراب ايجاد مي كند در طول جريان رشد نيزتغيير مي كند، مي توان گفت ترس و اضطراب جزيي از زندگي طبيعي كودكان محسوب مي شود مگر آن كه خللي به زندگي كودك وارد كند.

استرس و اضطراب يكي از عوامل مهم اختلالت خلقي و عاطفي در كودكان است، استرس مي تواند موجب افت تحصيلي و اختلال در ارتباط بين كودك و اطرافيان او شود و در دراز مدت در او ايجاد اضطراب و افسردگي كند.

امروزه بسياري ازخانواده‌ها و والدين با اين معضل مواجه هستند كه موجب اين موضوع زمينه‌ساز بسياري از بيماري‌هاي روحي و جسمي در بزرگسالي خواهد بود، كه براي جلوگيري از اين بيماري در بزرگسالي ، والدين بايد هر چه زودتر اقدام كنند.

داستان كودكانه:

 تشخيص استرس در كودكان توسط پدرو مادر كمك مي‌كند تا آن‌ها هر چه زودتر عامل استرس زا را حذف كرده و سلامت فرزند خود را تضمين نمايند. استرس، يكي از مكانيسم‌هاي بدن براي كنترل و سازگاري بدن با رويدادهاي دشوار و موقعيت‌هاي مشكل زاست.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۴:۴۰ توسط:soheillsadeghi موضوع:

گاهي يك قصه مي تواند تاثيري بر زندگي و آينده ي كودك بگذارد كه ده ها آموزش از آن عاجز است....

اختلال‌هاي رفتاري طبقه‌اي از رفتار كودك است. كودكاني كه رفتارشان به اين طبقه تعلق دارد از ميزان شرارت و شيطنتي كه ويژگي گروه سني آن‌هاست پا را فراتر مي‌گذارند. آن‌ها به‌طور جدي حقوق مسلم ديگران را زير پا مي‌گذارند و يا قوانين عمده اجتماعي را خدشه‌دار مي‌كنند. گاهي بسياري از كودكان از نظر هيجاني نيز با مشكل رو‌به‌رو مي‌شوند و در معرض افسرده شدن قرار مي‌گيرند.

 

اختلالات هيجاني رفتاري به شرايطي اطلاق مي‌شود كه در آن پاسخ‌هاي هيجاني و رفتاري در مدرسه با هيجان‌هاي فرهنگي، سنتي، و قومي تفاوت داشته باشد؛ به‌طوري‌كه در عملكرد تحصيلي فرد، مراقبت از خود، روابط اجتماعي، سازگاري فردي، رفتار در كلاس و سازگاري در محيط كار نيز تأثير منفي داشته باشد. اغلب كودكان با اختلالات رفتاري احساسات منفي دارند و با ديگران بدرفتاري مي‌كنند. در بيشتر موارد، معلمان و هم كلاسي‌ها آن‌ها را طرد مي‌كنند، در نتيجه فرصت‌هاي آموزشي آنان كاهش مي‌يابد. به‌رغم مشكلات فراواني كه اين كودكان با آن مواجه‌‌اند، بيشتر آن‌ها تا سال‌ها پس از ورود به مدرسه شناسايي نمي‌شوند مگر اين‌كه اختلالات رفتاري و مشكلات تحصيلي آنان تشديد شود.


بسياري از بزرگسالان تحمل رفتارهاي كودكان با اختلالات رفتاري را ندارند و به تنبيه آنان نيز متوسل مي‌شوند. اين كودكان در مقايسه با همسالان بهنجار خود در جنبه‌هاي مهم زندگي محدوديت دارند و در تعاملات اجتماعي با مشكلات جدي مواجه‌اند. ناتواني‌هاي اين كودكان از رفتارهاي آن‌ها ناشي مي‌شود. قصه‌درماني در سال‌هاي اخير به‌صورت يكي از فنون بازي‌درماني مطرح شده است. استفاده از قصه‌درماني به‌مثابه يك فن درماني فقط به درمان مشكلات روان‌شناختي كودكان منجر نمي‌شود. در قصه‌درماني فرض بر اين است كه تغيير در زبان و ادبيات قصه‌هاي زندگي فرصت‌هاي جديدي براي رفتار و روابط با ديگران ايجاد مي كند.


كودكان از طريق داستان‌ها و افسانه‌ها با حقايق و تجربه‌هاي زندگي آشنا مي‌‌شوند. تأثيرپذيري از شخصيت‌هاي قصه، تقويت قدرت فهم و بيان، پرورش خلاقيت، آموزش زبان و افزايش گنجينه واژگان كودكان نيز از ديگر تأثيرهاي آموزشي و تربيتي داستان‌سرايي به‌‌شمار مي‌روند. در واقع داستان خلاقيت گسترده‌اي است كه با آن هر فردي مي‌تواند عقايد به‌ظاهر نامعقول را بازيابي و آن‌ها را جايگزين و استفاده سازنده از آن‌ها را مطرح كند.


داستان‌سرايي به‌مثابه تدبيري مداخله‌اي براي آموزش مي‌تواند دانش‌آموزان را به كشف معناي منحصر به فرد بودن خود ترغيب كند و توانايي آن‌ها را براي برقراري ارتباط واقعي بين افكار و احساسات افزايش دهد. مهارت‌هاي كلامي مي‌تواند توانايي دانش‌آموزان را براي حل و فصل اختلاف بين فردي به‌صورت آرام و توأم با بحث و گفت‌و‌گو افزون سازد. بيان داستان و نيز گوش فرا دادن به آن دانش‌آموزان را به بهره‌گيري از تخيلاتشان تشويق مي‌كند. اين تخيل قوي مي‌تواند اعتماد به نفس و انگيزش شخصي را در دانش‌آموزان افزايش دهد، زيرا آنان خود را براي نيل به اميال و آرزوهايشان شايسته و توانا تصور مي‌كنند.

 

قصه‌ صوتي كودكانه ها به كودكان راه‌حل‌هايي ارائه مي‌دهند كه غيرمنتظره و شگفت‌انگيز و مثبت هستند

 
قصه‌ها مي‌تواند از نظر تربيت اجتماعي، عاطفي و اخلاقي نيز موثر واقع شوند و بسياري از مقررات، هنجارهاي اجتماعي و دستورالعمل‌هاي زندگي را منتقل كنند. چگونگي روبرو شدن با مشكل‌ها، حل آن‌‌ها و بسياري از الگوهاي رفتاري در گروه‌ها و طبقه‌هاي مختلف اجتماعي و سني در داستان‌ها بيان مي‌شود. اگر والدين يا درمان‌گران قادر به فهم افكار سري كودك يا شناسايي احساس‌هاي پنهان او باشند، هر اندازه تفسيرهاي انجام شده نيز درست باشند، باز اين فرصت از كودك گرفته مي‌شود كه خود از طريق شنيدن پي در پي داستان و تفكر درباره آن به احساس رويارويي موفقيت‌آميز با مشكل خود دست يابد. به‌همين دليل است كه رويكردهاي داستاني به روان‌درماني تأكيد دارد و قصه‌ها در چگونگي رفتار و واقعيت‌هاي كودكان نقش موثري ايفا مي‌نمايد.

 

قصه‌ها به كودكان راه‌حل‌هايي ارائه مي‌دهند كه غيرمنتظره و شگفت‌انگيز و در عين حال شدني و مثبت هستند. تلاش پژوهش‌گران و درمان گران منجر به استفاده از ادبيات و قصه و قصه‌درماني شده است.  


برخي از مسائل كودكان با مشكلات عاطفي و رفتاري از ضعف آگاهي و بهره نبردن از مهارت‌هاي اجتماعي، الگوي كلامي صحيح، رفتارهاي جامعه‌پسندانه، مهارت‌هاي ارتباطي و دوست‌يابي، مسئوليت‌پذيري، و غيره ناشي مي‌شود؛ پس آموزش اين مهارت‌ها به اين كودكان ممكن است تا حدودي از بروز اين مشكلات پيشگيري كند. درمان‌گران و روان‌شناسان كودك مي‌توانند جديت بيشتري براي استفاده از قصه در مداخله‌هاي درماني كودكان و نوجوانان نشان دهند و والدين و معلمان بهتر است استفاده گسترده‌تر از قصه‌هاي هدف‌دار را در برنامه‌هاي آموزشي و تربيتي كودكان بگنجانند به خصوص كه اين امر در سنت تربيتي فرهنگ ما جايگاه خاص خود را هم دارد.
در اين‌جا چند نمونه از راهبردهاي مهارت‌هاي اجتماعي را ذكر مي‌كنيم كه مربيان مي‌توانند براي آموزش آن‌ها از داستان استفاده كنند و براي اين‌كه كودك مطالب را بهتر درك كند از سوال‌هاي نيمه سازمان يافته نيز كمك بگيرند. اين راهبردها به كودكان پرخاش‌گر كمك مي‌كند تا تمايلات و رفتارهاي پرخاش‌گرانه خود را مهار كنند.


- پيوستن به فعاليت‌هاي ديگر
- ابراز خشم با لحن آرام
- ترك صحنه
- نپذيرفتن تقاضاهاي ديگران به شيوه‌اي مودبانه
- يادآوري سودمندي و مزاياي رفتار مناسب
- ناديده انگاشتن رفتار نامطلوب ديگران
- استفاده از جمله‌هاي تلفيقي
- هم‌دلي كردن


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۷:۴۸ توسط:soheillsadeghi موضوع: